mikkel szlavik
biografibiografi.htmlbiografi.htmlshapeimage_2_link_0
musikmusik.htmlmusik.htmlshapeimage_3_link_0
dansdans.htmldans.htmlshapeimage_4_link_0
bashbash.htmlbash.htmlshapeimage_5_link_0
diskografidiskografi.htmldiskografi.htmlshapeimage_6_link_0
workshopworkshop.htmlworkshop.htmlshapeimage_7_link_0
cvcv.htmlcv.htmlshapeimage_8_link_0
szlavik@gmail.commailto:szlavik@gmail.commailto:szlavik@gmail.com?subject=shapeimage_9_link_0

Som 11-årig fik jeg ved en tilfældighed et par trommestikker i hånden og det blev begyndelsen på en spændende rejse, der har ført mig rundt i hele verden.


17 år efter begyndelsen (i 2008) færdiggjorde jeg min uddannelse på Rytmisk Musikkonservatorium i København og i forbindelse med mit speciale i SDS pædagogik (Sang, Dans & Spil), tilbragte jeg to måneder i Ghana i en lille landsby, hvor der hverken var toilet eller elektricitet. Til gengæld havde de den mest fantastiske musiktradition og jeg blev budt indenfor i Ewe-stammens utrolige tromme- og danseunivers. Den inspiration, jeg har fået på min rejse, har jeg siden hen fået lov til at give videre som underviser på konservatoriet i København og til flere MGK workshops.


Siden 2004 har jeg spillet trommer i ska og rocksteady bandet Babylove & the van Dangos. Vi har tilbragt mange timer sammen på landevejen, da hovedparten af vores over 400 koncerter er spillet udenfor Danmark. Musikken har bragt os så langt væk som til Japan og Sydkorea, hvor vi turnerede i 2006 og 2012. Vi har udgivet fire album, hvor af jeg har indspillet to og mixet et. Arbejdet i studiet både bag trommerne og bag knapperne er noget, der tager mere og mere af min tid.


Musikken har givet mig mange vidunderlige oplevelser, som Babylove & the van Dangos koncert på Odeon på Roskilde Festivalen 2008, pladeindspilning i New York og koncerter i Californien, karneval i Brasilien og workshops i en lille, fattig bygd på Grønland. Oplevelser jeg kun kan være taknemlig over og som jeg håber, der kommer mange flere af.


I efteråret 2013 tager jeg hul på et nyt, spændende kapitel af mit liv, når jeg begynder at læse en kandidat i Performance Design og Kommunikation på RUC.

tlf: +45 51842213