Undervisning

Jeg holder meget af at undervise og lave workshops, og en af de største glæder er at inspirere mine elever og se dem udvikle sig. Som lærer er min vigtigste opgave at vise vejen og åbne nye døre for eleverne med udgangspunkt i deres egen kunnen. Jeg er selv inspireret af den undervisning, som jeg tidligere har modtaget af bl.a. Lars Storck, Emil De Waal, Hans Fagt og Klaus Menzer.


Rytmisk Musikkonservatorium

Siden 2008 har jeg løbende undervist på konservatoriet i København. Her har jeg lavet workshops i SDS (Sang, Dang & Spil) og i afrikansk musik og dans. Dette var medvirkende til, at jeg i 2010 ledsagede fire elever fra konservatoriet på deres studietur til Ghana, hvor jeg underviste dem i samarbejde med mine afrikanske lærere og fik mulighed for at give nogle af de oplevelser videre, der har inspireret mig.


MGK og musikskoler

Jeg har lavet workshops i SDS for elever fra Københavns MGK og Vordingborg MGK og undervist talentelever fra Køge Musikskole. I syv år har jeg været tilknyttet ungdomsskolen på Nørrebro, hvor jeg har undervist i guitar og trommer - enkeltvis og i hold med op til 20 elever ad gangen.


Teambuilding for virksomheder

Jeg laver workshops til poterabender og for firmaer. For eksempel har jeg danset og spillet med 60 medarbejdere fra Global Connect og lavet STOMP workshops, hvor vi laver rytmer med koste, bolde og spande. Det er til stor inspiration for mig at se, hvordan SDS også kan bruge til at skabe glæde og sammenhold blandt mennesker uden musikalsk baggrund.


Levende Musik i Skolen (LMS) og Dans For Børn

Jeg har spillet 150 skolekoncerter med Babylove & the van Dangos. Her møder vi børnene i skolen og giver dem en anderledes koncertoplevelse. Siden 2009 har jeg lavet mere end 100 danseforløb i samarbejde med to moderne dansere. Et danseforløb består af en forestilling med dans og musik og en efterfølgende workshop, hvor vi arbejder sammen med børnene. Begge dele er støttet af Kunstrådet og der er mere info på www.lms.dk og www.kulturpakker.dk

mikkel szlavikmikkel_szlavik.html
szlavik@gmail.commailto:szlavik@gmail.commailto:szlavik@gmail.com?subject=shapeimage_3_link_0
biografibiografi.htmlbiografi.htmlshapeimage_4_link_0
musikmusik.htmlmusik.htmlshapeimage_5_link_0
dansdans.htmldans.htmlshapeimage_6_link_0
bashbash.htmlbash.htmlshapeimage_7_link_0
diskografidiskografi.htmldiskografi.htmlshapeimage_8_link_0
workshopshapeimage_9_link_0
cvcv.htmlcv.htmlshapeimage_10_link_0

tlf: +45 51842213